Kyselyn tulokset: Millainen kuva herättää huomiota blogissa

Millainen kuva herättää huomiota blogissa

Jos kirjoitat blogia, olet varmasti joutunut pohtimaan myös sen kuvittamista. Blogipostauksella voi olla niin sanottu kansikuva, joka näkyy postauksen yläosassa suurena, sekä muilla sivuilla linkkinä kyseiseen postaukseen. Miettiessäsi kenelle blogia kirjoitat, on hyvä pohtia samalla millaiset kuvat toimivat lukijoillasi. Kirjoitan itsekin blogia ja olen perehtynyt kuvittamiseen, joten halusin tehdä pienen kyselyn aiheesta millainen kuva herättää huomiota blogissa. Kutsuin vastaajiksi blogiasiantuntijoita, koska aihe on heille tuttu ennestään.

Jatka lukemista

Miten saat visuaalisemman LinkedIn-profiilin

Miten saat visuaalisemman LinkedIn-profiilin

Oletko vasta aloittanut käyttämään LinkedIniä? Tai oletko käyttänyt LinkedIniä kauan, mutta et ole keskittynyt visuaaliseen puoleen? Puuttuuko sinulta ehkä kansikuva? Kirjoitin kahdeksan kohdan oppaan, joka neuvoo miten saat visuaalisemman LinkedIn-profiilin, ja miten teet profiilistasi houkuttelevamman. 

Jatka lukemista

Hyviä ilmaisia kuvapankkeja

Hyviä ilmaisia kuvapankkeja

Tarvitsetko hyviä ilmaisia kuvapankkeja? Kuvapankkikuvia voi hyödyntää monessa paikassa: kotisivuilla, blogissa, esitteissä, Power Point -esityksissä, somessa, jne. Aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta alkaa itse ottamaan kuvaa tai tekemään piirrosta, joten kuvapankit ovat helppoja ja käteviä. Päätin koota hyödyllisen listan ilmaisista kuvapankeista. 

Jatka lukemista

3+1 vinkkiä: Näin hyödynnät kuvapankkikuvia

3+1 vinkkiä: Näin hyödynnät kuvapankkikuvia

Kuvapankkikuvien käyttö on saanut paljon julkisuutta viime aikoina. Sosiaalisessa mediassa on jaettu eri yritysten markkinointimateriaaleja, joista on voinut tunnistaa saman kuvapankkikuvan. Joissakin tapauksissa kuvan värimaailmaa oli muutettu, mutta silti siitä pystyi tunnistamaan saman kuvan. Lue artikkelini 3+1 vinkkiä: Näin hyödynnät kuvapankkikuvia, ja ota kuvapankkikuvat haltuun omalla sivustollasi tai markkinoinnissa.

Jatka lukemista

Neljä vinkkiä parempaan 404-sivuun

Neljä vinkkiä parempaan 404-sivuun

Selaan mielenkiintoisen yrityksen kotisivuja ja klikkaan sivuilla olevaa linkkiä, joka lupaa lisätietoa. Joudun 404-sivulle, joka kertoo vain, ettei etsimääni sivua löytynyt. Miten niin ei löytynyt, linkinhän piti viedä toiselle sivulle samalla sivustolla, jolla jo olen? Jouduttuani 404-sivulle poistuin sivustolta kokonaan, koska en saanut tarvitsemaani tietoa.

Jatka lukemista