Kyselyn tulokset: Millainen kuva herättää huomiota blogissa

Kyselyn tulokset: Millainen kuva herättää huomiota blogissa

Jos kirjoitat blogia, olet varmasti joutunut pohtimaan myös sen kuvittamista. Blogipostauksella voi olla niin sanottu kansikuva, joka näkyy postauksen yläosassa suurena, sekä muilla sivuilla linkkinä kyseiseen postaukseen. Miettiessäsi kenelle blogia kirjoitat, on hyvä pohtia samalla millaiset kuvat toimivat lukijoillasi. Kirjoitan itsekin blogia ja olen perehtynyt kuvittamiseen, joten halusin tehdä pienen kyselyn aiheesta millainen kuva herättää huomiota blogissa. Kutsuin vastaajiksi blogiasiantuntijoita, koska aihe on heille tuttu ennestään.

Jatka lukemista

Hyviä ilmaisia kuvapankkeja

Hyviä ilmaisia kuvapankkeja

Tarvitsetko hyviä ilmaisia kuvapankkeja? Kuvapankkikuvia voi hyödyntää monessa paikassa: kotisivuilla, blogissa, esitteissä, Power Point -esityksissä, somessa, jne. Aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta alkaa itse ottamaan kuvaa tai tekemään piirrosta, joten kuvapankit ovat helppoja ja käteviä. Päätin koota hyödyllisen listan ilmaisista kuvapankeista. 

Jatka lukemista

3+1 vinkkiä: Näin hyödynnät kuvapankkikuvia

3+1 vinkkiä: Näin hyödynnät kuvapankkikuvia

Kuvapankkikuvien käyttö on saanut paljon julkisuutta viime aikoina. Sosiaalisessa mediassa on jaettu eri yritysten markkinointimateriaaleja, joista on voinut tunnistaa saman kuvapankkikuvan. Joissakin tapauksissa kuvan värimaailmaa oli muutettu, mutta silti siitä pystyi tunnistamaan saman kuvan. Lue artikkelini 3+1 vinkkiä: Näin hyödynnät kuvapankkikuvia, ja ota kuvapankkikuvat haltuun omalla sivustollasi tai markkinoinnissa.

Jatka lukemista