TIETOJA

Moikka, olen Piia, ja tältä sivulta löydät vähän tietoja minusta sekä yhteystiedot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

piia ((a)) piiahuttunen.fi
Piia Huttusen kuva

Tietoja minusta

Piirtäminen on ollut kutsumukseni jo lapsesta asti. Minulla on kokemusta graafisesta suunnittelusta 10 vuoden ajalta ja olen tehnyt työkseni mm. graafisia käyttöliittymiä ja markkinointimateriaaleja. Visuaalisuus on minun intohimoni, työni ja harrastukseni, ja sen avulla haluan auttaa muita. Minulle tärkeitä aiheita ovat myös käytettävyys ja saavutettavuus. 

Visuaalisuus

Portfoliostani löydät tekemääni kuvitusta ja graafista suunnittelua. Myös viestintä, erityisesti visuaalinen sellainen, on lähellä sydäntäni ja blogissani jaan vinkkejä oman visuaalisen ilmeen suunnitteluun. 

Kirjoitan blogissani myös vinkkejä kotisivujen tai blogin käytettävyyden parantamiseen. Arvostan itse graafista suunnittelua, jossa on otettu huomioon käyttäjä ja kohderyhmä, joka on selkeää ja yksinkertaista, ja josta löytyy jokin mielenkiintoinen visuaalinen elementti herättämään huomiota hyvällä tavalla. Pidän mielenkiintoisista rajauksista ja väriyhdistelmistä sekä arvostan hyvää luettavuutta. 

Kuvittaminen

Erityisesti kuvittaminen on lähellä sydäntäni, ja olen erikoistunut eläin- ja luontoaiheisiin kuvituksiin sekä lapsille suunnattuun kuvitukseen. Aloitan kuvittamisen aina luonnostelemalla ensin paperille erilaisia vaihtoehtoja. Lopullisen kuvituksen teen monesti yhdistelemällä vesiväritekniikkaa ja digitaalista kuvitusta, joskus pelkästään digitaalisesti. Piirtäminen on minulle se asia, jota voisin tehdä koko ajan, ja jossa aika kuluu kuin siivillä. 

Teen myös julisteita omasta taiteestani, jossa on usein aiheena luonto ja eläimet. Julisteet sopivat koristamaan lastenhuonetta tai muita tiloja. Suomen luonto on paras mahdollinen inspiraatio minulle, ja haluankin taiteellani tuoda osan luontoa myös sisätiloihin. Taiteessani esiintyvät usein metsäneläimet ja valaat, ja maisemissa näkyy suomalainen luonto. Julkaisen valmiita teoksia sekä myös kuvia taideprosessistani toisella @piia.art -Instagram-tililläni. Valmisjulisteiden lisäksi teen myös tilauksesta esimerkiksi julisteita, kortteja, somekuvia tai -bannereita. Voin myös auttaa kuvankäsittelyssä.

Jos tarvitset kuvitusta tai apua visuaalisen ilmeen suunnitteluun, ota yhteyttä ja kysy lisää.