SUUNNITTELUPALVELUT

Etsitkö tekijää visuaalisen ilmeen suunnitteluun? Minulla on 10 vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta, erityisesti käyttöliittymäpuolelta. Voin toteuttaa esimerkiksi visuaaliset ilmeet, some-bannerit, piirroskuvat ja julisteet. Jos tarvitset suunnittelijaa luomaan persoonallisen tyylin, niin ota yhteyttä.

Kuvitukset

Graafisen suunnittelijan tehtävänä on visualisoida tietoa ymmärrettävästi ja mielenkiintoisesti. Hyvä suunnittelu on ajatonta ja skaalautuvaa.

Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Teen käyttäjäkeskeistä ja ajatonta graafista suunnittelua. Pidän selkeistä linjoista, joissa on mukana jokin mielenkiintoinen katseenvangitsija, mutta ei liikaa yksityiskohtia. Mielestäni hyvä graafinen suunnittelu perustuu erityisesti hyvään tilankäyttöön ja elementtien suhteisiin, sekä mielenkiintoisiin väriyhdistelmiin, jotka sopivat tarkoitukseensa.

Voin suunnitella visuaalisen ilmeen, logon, kuvituskuvia, somebannerit sekä toistuvan kuosin. Jos tarvitset ilmettä tai kuvitusta esimerkiksi kotisivuillesi, blogiin tai printtimateriaaleihin, niin ota yhteyttä.

Toteutan esimerkiksi nämä:

  • Visuaaliset ilmeet
  • Logot ja kuosit
  • Some-bannerit/ some-postauskuvat
  • Tiedon visualisointi


Ota yhteyttä ja kysy lisää!